Cel mai puternic luptător MMA din România, de două ori tătic! Sandu Lungu, primele declaraţii despre gemenii din viaţa lui!

A câştigat numeroase meciuri pe ringul de box şi a înfruntat moartea de nenumărate ori, însă abia acum se poate declara cu adevărat fericit. Sandu Lungu va deveni în curând tătic de...gemeni. Luptătorul MMA a rupt tăcerea, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro.

Este cel mai puternic luptător de MMA din România şi tatăl a doi copii care îi vor umple viaţa de bucurie. Alexandra şi Alexandru sunt gemenii care se află pe drum şi care se vor naşte în curând. "Aşa a fost să fie. Nu pot să spun că mi-am dorit neapărat gemeni, dar suntem extrem de fericiţi. Am pregătit camera pentru ei, hăinuţele, absolut totul. Aşteptăm cu neărbdare momentul venirii lor pe lume", a mărturisit Sandu Lungu, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

"Bunicul meu m-a scăpat în cap"

Sfidează moartea în fiecare meci, însă nimeni nu ştie una dintre cele mai mari drame ale luptătorului Sandu Lungu. Cel mai greu meci l-a avut la o vârstă fragedă, când a scăpat ca prin urechile acului cu viaţă, dintr-un accident teribil. "Când eram copil părinţii mei mă duceau la creşă. Eram un copil destul de rău, obraznic, cred că aşa mai scăpau şi ei de mine. Într-o zi a venit bunicul meu după mine. Era puţin beat, însă întotdeauna avea grijă de mine şi nu mă scăpa din ochi. «Obosit» şi bătrân, el mă ducea în braţe până la etajul patru al blocului în care locuiam. Într-un moment de neatenţie, m-a scăpat în cap, pe scări", a povestit luptătorul MMA.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro