Cel mai tare sexolog confirmă! Partenerii care fac amor așa, se despart repede

Tu cum faci amor? © Pixabay

Cuplurile din ziua de azi nu mai rezistă la fel ca altădată, iar după câteva săptămâni sau luni, partenerii se despart fără niciun fel de preaziv sau explicaţie.

Potrivit unui sexolog, relaţiile nu mai rezistă ca altădată deoarece partenerii nu investesc sentimente şi nu sunt cu adevărat atenţi unul la nevoile celuilalt. Nu petrec timp de calitate împreună. 

CITEŞTE ŞI 5 partide de sex pe care trebuie sa le experimentezi

Totodată, sexologul Gabriela Marin afirmă că ne confruntăm şi cu o adevărată criză sexuală, în prezent, iar asta pentru că partenerii de cuplu aleg să facă sex pe repede înainte, fără să simtă ceva unul pentru celălalt, iar aceste cupluri se vor despărţi foarte repede

Citeşte şDe câte ori ar trebui să faci amor pe săptămână? Răspunsul dat de un expert

„Din nefericire am ajuns să ne folosim doar 10% din capacitatea noastră sexuală. Este ca și cum am avea o casă foarte frumoasă, cu nenumărate camere și o grădină fascinantă, iar noi ne limităm să locuim doar la subsol. Ne lipseşte implicarea emoţională în relaţie, ne lipseşte viaţa trăită mai lent, ne lipsesc momentele acelea speciale în cadrul cărora lăsăm toate grijile deoparte şi ne relaxăm împreună cu persoana iubită”, explică sexologul conform shok.md. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro