Cele 7 lucruri pe care trebuie să le ştii despre sex până la vârsta de 30 de ani

Lucruri pe care trebuie să le ştii despre relaţiile intime până la 30 de ani © Hepta

Sexul nu mai este un subiect tabu, astfel că orice persoană trebuie să fie bine informată despre acest lucru

Sexul ajută în orice relaţie, astfel că pentru a avea armonie în cuplu este bine să urmeze anumire reguli. În continuare o să vă vorbim despre 10 lucruri pe care trebuie să le ştii despre sex până la vârsta de 30 de ani.

1. Bărbaţilor nu le pasă dacă te epilezi sau nu, ei te vor pentru ceea ce eşti, însă, fireşte, nu te poţi culca pe o ureche şi să nu te mai îngrijeşti.

2. Mărimea nu contează şi potrivit unui studiu femeile şi-au exprimat uimirea faţă de forma pe care o are penisul şi nu lungimea sa.

3. Niciodată nu este prea târziu să reactivezi pasiunea pentru că aceasta este cea care ţine flacăra aprinsă în relaţie, iar dragostea va fi mult mai frumoasă.

4. Chiar dacă pare ciudat, sexul la telefon poate apropia două persoane, iar dacă partenerul tău trebuie să plece de acasă în interes de serviciu, spre exemplu, atunci poţi să-l surprinzi în acest fel.

5. Trebuie să-ţi întrebi partenerul care sunt fanteziile sale intime, iar astfel îl poţi satisface mai bine, iar pasiunea dintre voi creşte.

6. Sărutul contează foarte mult într-o relaţie pentru că, de multe ori, de acolo porneşte şi pasiunea dintre voi. Femeile iubesc să fie sărutate, la fel şi bărbaţii, astfel că ştiţi ce trebuie să faceţi de acum încolo.

7. Experimentaţi lucruri noi şi nu vă fie ruşine unul de celălalt pentru că iubirea dintre voi este cea care contează, iar unul dintre cele mai frumoase lucruri se întâmplă atunci când două persoane se iubesc.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro