Cele mai bizare destinaţii de sărbători! Chelneri cu prezervative pe cap şi mâncare servită în vase de toaletă
Publicat pe 26.12.2013 la 15:02 Actualizat pe 26.12.2013 la 15:03
Mâncare sub formă de fecale servită direct din vasele de toaletă şi chelneri care poartă prezervative pe figură sau taie fripturile cu săbii ninja, din zbor. Acestea sunt doar câteva dintre restaurantele ciudate, unde iubitorii de senzaţii tari se îngrămădesc să o masă, de Crăciun sau Revelion.
Mâncare sub formă de fecale servită direct din vasele de toaletă şi chelneri care poartă prezervative pe figură sau taie fripturile cu săbii ninja, din zbor. Acestea sunt doar câteva dintre restaurantele ciudate, unde iubitorii de senzaţii tari se îngrămădesc să o masă, de Crăciun sau Revelion.
Restaurantul "Toaleta modernă" din Taipei oferă un meniu interesant, celor cu stomacul tare.. Ei, aici chiar trebuie să ai un gust extrem pentru bizarerii. Mâncarea cu moţ este servită în nişte vase de toaletă, iar clienţii stau la masa-chiuvetă pe nişte WC-uri.
Tot pentru cei care vor o masă de Crăciun nonconformistă există în Thailanda restaurantul "Verze şi prezervative", deschis de Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară şi a Populaţiei. Asociaţia vrea să atragă atenţia asupra pericolului HIV sau a sarcinilor nedorite, aşa că toţi angajaţii poartă prezervative pe cap. Meniul nu stimulează fertilitatea, iar masa este servită sub nişte lampadare-prezervative viu colorate. Iar la plecare, ca să rămână în ton, gazdele oferă clienţilor câteva prezervative, din partea casei.
Cei care vor să se simtă ca-n filmele cu James Bond pot lua cina la "The Safe House", un restaurant care are ca tematică spionajul. Deschis din 1966, restaurantul îi primeşte doar pe clienţii care cunosc un cod secret şi le oferă o cină printre echipamente militare.
În Arizona există şi restaurantul pentru cei care vor să uite de cura de slăbire: Heart Attack Grill. Clienţii sunt serviţi cu cele mai gustoase şi grase mâncăruri, numai bune pentru a cauza un atac de cord.
Tot în SUA există şi restaurantul Ninja. Cienţii ajung la sălile de mese prin nişte labirinturi întunecate, iar chelnerul coboară în rapel, direct din tavan. Iar la cerere, chelnerul taie friptura în bucăţi mici, din câteva mişcări de sabie
Citeşte şi: