Celebrul actor Charlie Sheen, vrăjit de o româncă! Fotografii exclusive cu starul de la Hollywood şi tânăra care l-a fermecat!

În România este o anonimă, însă peste Ocean, numele ei este pe buzele tuturor celebrităţilor de la Hollywood. Printre cei fermecaţi de frumuseţea şi atuurile ei se numără şi Charlie Sheen, cel care a stat la aceeaşi masă cu românca noastră, ba chiar s-a lăsat răsfăţat de ea. 
A ajuns celebră după ce a părăsit România şi s-a măritat cu unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi de la Hollywood. Aşa ar începe povestea de viaţă a româncei Daniela, dacă ar fi transpusă într-un scenariu. De aici până la a le trece pragul vedetelor de talie internaţională nu a fost decât un pas, iar printre prietenii cei mai buni ai timişorencei se numără însăşi Pamela Anderson, fosta soţie a lui Elvis Presley sau Robert Plant de la Led Zeppelin. Cu toate acestea, Daniela nu a vrut să rămână cu eticheta de soţie a unei celebrităţi, aşa că imediat ce s-a acomodat în Los Angeles a început să scrie o carte de bucate cu preparate vegane. 
Din bunătăţile ei s-a înfruptat şi celebrul actor Charlie Sheen, cel care în urmă cu doar câteva zile a fost invitat la cină de către Daniela Ameruoso şi soţul ei, Christopher. Astfel, îmbrăcat lejer şi extrem de bine dispus, simpaticul actor s-a prezentat la uşa vilei celor doi, iar cina s-a arătat a fi una plină de succes. Au cântat la chitară, au depănat amintiri, iar Charlie Sheen s-a declarat fascinat de preparatele făcute de românca noastră. 
S-a pocăit în numele iubirii
Reporterii noştri au aflat că Daniela Ameruoso a luat o decizie incredibilă. Aceasta a ales să se pocăiască şi astfel a devenit baptistă. Înainte de a deveni soţia lui Christopher Ameruoso, unul dintre cei mai titraţi fotografi din America, tânăra s-a botezat pentru a se putea căsători religios, ea fiind ortodoxă. "Te iubesc, Iisus. Îţi mulţumesc! În data de 4 octombrie 2010, în Oceanul Pacific L-am acceptat pe Iisus Hristos ca salvatorul meu", a spus Daniela, zilele trecute, mărturisind că a renunţat la religia ortodoxă.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro