Celebrul interlop Ion Clămparu umbla deghizat într-un actor de comedie celebru, pentru a nu fi recunoscut de poliţişti. Fotografia care îl dă în vileag!

Temutul interlop Ion Clămparu s-a lăsat fotografiat, în perioada în care era urmărit internaţional, în timp ce se plimba, alături de o tânără blondă, deghizat într-un actor de comedie foarte cunoscut.
Ion Clămparu are, cu siguranţă, imaginea unui dur lipsit de slăbiciuni. Sunt cunoscute metodele sadice pe care oamenii săi le aplicau prostituatelor care lucrau pentru gruparea condusă de el dar şi modul brutal în care îşi pedepsea rivalii. Cu toate acestea, într-unul din rarele momente în care s-a lăsat fotografiat, Clămparu, sau Cap de Porc, după cum era cunoscut în lumea interlopă, apare deghizat în Charlie Chaplin.
Acesta are fata vopsită într-o nuanţă de albastru, pentru a fi mai greu de recunoscut şi are o mustaţă falsă, în genul celei pe care o purta marele actor. În plus, Ion Clămparu are pe cap o pălărie ca a lui Chaplin iar în mână ţine un baston, nelipsit din scele de comedie ale acestuia. Surse din anturajul fostului lider interlop, au dezvăluit, pentru Spynews, care fotografia a fost făcută în Portugalia, în perioada în care bărbatul era urmărit internaţional.
Citeşte şi:
 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro