Chef Florin Dumitrescu dormea pe sub mese! Detalii neştiute despre celebrul artist culinar
Publicat pe 11.06.2016 la 23:59 Actualizat pe 11.06.2016 la 23:27
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit, în faţa camerelor de luat vederi, că înainte de deveni celebru nu a avut tocmai o viaţă uşoară.
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit, în faţa camerelor de luat vederi, că înainte de deveni celebru nu a avut tocmai o viaţă uşoară.
Invitat la emisiunea "Dincolo de aparenţe", difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, artistul culinar a povestit că, la începutul carierei sale, muncea şi 18 ore pe zi. "De regulă, nu prea ajungeam acasă. Ajungeam acasă destul de rar. Dormeam sub masa din patiserie. (...) Mesele de inox au un plan sus, pe care lucrezi, şi un plan jos, pe care aşezi lucruri. Se întâmpla o dată sau de două ori pe săptămână. Trebuia, la opt dimineţa, să fiu înapoi. Plecam de acolo pe la 4-5 dimineaţa... De ce să mă mai duc acasă? (...) Aveam la noi, de fiecare dată, multe rânduri de haine de schimb. (...) Ne puneam pe planul de jos al mesei o faţă de masă pe care n-o mai foloseam în restaurant, nişte perne de pe scaune şi ne înveleam cu alte feţe de masă. Dormeam două, trei ore, apoi ne apucam de treabă", a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.
Vedeţi interviul integral la emisiunea "Dincolo de aparenţe", difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars!