Chef Florin Dumitrescu şi-a ieşit din minţi la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor"! Ce s-a întâmplat în timpul show-ului
Publicat pe 29.09.2014 la 11:21 Actualizat pe 29.09.2014 la 11:25
Ediţia de luni seară a show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îi aduce pe cei 20 de concurenţi faţă în faţă cu provocarea de a ţine service-ul în restaurant pentru cei aproape 100 de oaspeţi care vin la inaugurarea locului.
Ediţia de luni seară a show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îi aduce pe cei 20 de concurenţi faţă în faţă cu provocarea de a ţine service-ul în restaurant pentru cei aproape 100 de oaspeţi care vin la inaugurarea locului.
Vedete, invitaţi ai celor trei juraţi, dar şi oameni simpli vin la restaurant cu dorinţa de a se înfupta din cele mai alese preparate. Împărţiţi în două echipe – echipa roşie, a fetelor, şi echipa albastră, a băieţilor – cei 20 de concurenţi au parte de un adevărat infern în bucătărie pentru că de la pregătirea fiecărui ingredient în parte până la servirea la timp a unei farfurii care să se ridice la pretenţiile chef-ului e cale foarte lungă.
Mulţi vor claca, mulţi vor plânge, alţii vor strânge din dinţi şi se vor ambiţiona să meargă mai departe. Orice greşeală, orice întârziere, orice scăpare este o pată pe reputaţia chef-ului, astfel că Florin Dumitrescu va fi nemilos şi extrem de pretenţios: oaspeţii celor trei juraţi nu pot primi decât farfurii fără cusur. Aşa se face că la un moment dat, în timpul service-ului, 13 porţii de vită se vor duce pe apa sâmbetei, direct la gunoi, pentru că un chef nu îşi permite nicio greşeală culinară şi îşi tratează clienţii cu respect.
Despre ce este vorba, cine face această enormă greşeală şi ce reacţie va avea chef Dumitrescu, telespectatorii Antena 1 vor afla într-o nouă ediţie “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” luni, 29 septembrie, de la 20.30.
Citeşte şi: