Chestorul care l-a umilit pe celebrul poliţist Godină a intrat în belele până în gât! Asta îi mai trebuia!
Publicat pe 19.02.2016 la 00:02 Actualizat pe 18.02.2016 la 23:19
Chestorul Ioan Aron, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, care l-a umilit pe celebrul agent pamfletar, are noi probleme!
Chestorul Ioan Aron, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, care l-a umilit pe celebrul agent pamfletar, are noi probleme!
Ieri, Ministerul Afacerilor Interne a luat la cunoştinţă faptul că lucrarea de doctorat a şefului IPJ Braşov ar putea fi plagiată, după ce agentul Marian Godină (foto jos) a dezvăluit că documentul respectiv conţine fragmente "împrumutate" din alte lucrări. Potrivit surselor noastre, superiorii au dispus o anchetă în acest caz, pentru a elucida dacă lucrarea de doctorat a chestorului Ioan Aron este plagiată.
Ieri, SPYNEWS a dezvăluit că doctorul de la cârma Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov s-a inspirat din materiale de pe mai multe site-uri ale unor instituţii publice, de pe paginile web de unde fură liceeni referate, dar şi din lucrările altor autori. Lucrarea chestorului conţine calupuri întregi de text din "Manipulările genetice şi implicaţiile lor juridice", ale autorilor Gheorghe Scripcaru, Aurora Ciuca, Călin Scripcaru şi Liliana Isac, dar şi din "Tehnici moderne de identificare criminalistică", a prof. univ. dr. Gheorghe Popa. Din această ultimă lucrare se regăsesc pagini întregi, cu fotografii şi schiţe, iar din tot acest amalgam de texte a rezultat teza de doctorat a chestorului Ioan Aron: "Biometria - Metodă de identificare criminalistică a persoanelor", sub îndrumarea profesorului universitar Stancu Şerb.
În legătură cu scandalul de la IPJ Braşov, Parchetul a emis, în urmă cu trei zile, următorul comunicat: "Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a fost sesizat prin fax, de către Direcţia Control Intern din cadrul IGPR cu privire la faptul că, în urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov, referitor la informaţiile apărute în mass-media în data de 16 02. 2016, în legătură cu agentul şef de poliţie Marian Godină, din cadrul Poliţiei municipiului Braşov-Serviciul Rutier, au rezultat unele elemente privind posibila săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către şefii profesionali ai poliţistului, constând în presupuse intervenţii, în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancţionată contravenţional în data de 8 02.2016".
Citeste si: