Ciucu, legături periculoase cu "gorila" lui Mario Iorgulescu

+4 click pentru
galerie

Alexandru Ciucu, designerul care îi îmbracă pe membrii Casei Regale a României, este asociat, mai nou, cu imaginea unui lider interlop, implicat, anul trecut, alături de Mario Iorgulescu, în sechestrarea unui bărbat.  

Vasile Pascu, zis Vasska, liderul temutului clan bucureștean Calu, s-a lăudat, recent, cu faptul că a intrat în legătură cu designerul, care i-a croit un costum personalizat. În acest sens, Vasska a publicat, pe un site de sociualizare, o fotografie în care se vede cum, pe căptușela sacoului stă scris, sub sigla lui Alexandru Ciucu, mesajul "especially for VASSKA”. 

Clanul Calu, condus de frații Marcel și Vasile Pascu, este considerat de autorități drept unul dintre cele mai periculoase, având ramificații inclusiv dincolo de granițele țării. În plus, membrii grupării au devenit chiar un fel de personaje mondene, ca urmare a relațiilor de amor ale fiilor celor doi cu nişte cântăreţe de top.

Anul trecut, Vasile Pascu a fost reţinut, alături de mai mulți membri ai clanului și de fiul lui Gino Iorgulescu, după ce băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal i-ar fi achemat să-l ajute să sechestreze un bărbat care îi datora bani. Aceștia sunt acuzați că au torturat victima ore în șir, timp în care au bătut-o inclusiv cu un ciocan pentru șnițele. De câte ori leșina, aceasta era „resuscitată” cu găleți cu apă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

foto: facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro