Clipe de GROAZĂ în Vaslui! Eleva violată de şapte ţărani a DISPĂRUT fără urmă! "Nu ştim nimic de ea!"

Cazul înfiorător petrecut în Vaslui a pus pe jar o ţară întreagă. La aproape un an de la episodul nefericit, când a fost violată cu bestialitate de şapte vasluieni, Raluca Munteanu a dispărut fără urmă. Reporterii SPYNEWS au aflat amănunte incredibile.

Anul trecut a fost unul încărcat cu suferinţă pentru eleva din Vaslui. A fost violată până la epuizare de cei pe care îi credea amici, aceştia au fost la un pas de a rămâne în libertate, iar loviturile nu s-au oprit aici. Atunci când credea că lucrurile au intrat pe un făgaş normal, Raluca a picat examenul maturităţii şi a fost dată afară din postul de vânzătoare a chioşcului din sat. Astăzi, starea de alertă s-a instaurat în satul natal al Ralucăi, după ce aceasta ar fi dispărut fără urmă de câteva săptămâni. Câţiva dintre apropiaţii familiei au crezut că ar fi plecat în Vaslui, unde locuieşte cu chirie, însă zvonurile au fost infirmate. "Raluca nu a mai fost văzută de câteva săptămâni. Nimeni nu ştie nimic despre ea. Nu avea ce să caute în Vaslui cu chirie, părinţii eu nu îşi permit să o ţină în chirii. Mai are o rudă într-un sat din apropiere, însă nu e acolo. Tatăl ei nu vrea să vorbească despre asta şi nimeni nu are curajul să pună prea multe întrebări. Nu ştim nimic de ea şi suntem îngrijoraţi toţi sătenii", a mărturisit o sursă din anturajul familiei Munteanu, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Discuţii XXX cu un bărbat misterios

La scurt timp după condamnarea celor şapte violatori, Raluca a încercat să îşi refacă viaţa cu un băiat cunoscut pe Internet. Lipsită de inhibiţii, tânăra a renunţat la haine şi i-a trimis noului ei iubit câteva fotografii exrem de provocatoare, iar conversaţiile dintre cei doi amorezi păreau desprinse din filmele pentru adulţi.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro