Coco Păun, atac dur la logodnicul Biancăi Drăguşanu: "Victor Slav e bun doar de paravan!"

+2 click pentru
galerie

După destăinuirile din ultimele zile ale Biancăi Drăguşanu, conform cărora fostul iubit, Coco Păun, cu care aceasta a avut o relaţie acum mai bine de 10 ani, ar fi sechestrat-o şi bătut-o până a băgat-o în spital, cel acuzat de aceste fapte grave a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru spynews.ro.

Coco ne-a mărturisit că este indignat de atitudinea Biancăi şi de faptul că ea încearcă să prezinte o poveste neadevărată care pe lângă faptul că-i strică imaginea, îi afectează şi viaţa de familie. "Eu ştiu de ce a ieşit ea acum la rampă din nou, pentru că nu poate să se împace cu ideea că nu mai e dorită de nimeni. Eu am o famile, o soţie, copii, ea ce are până acum? Nimic! De ce s-a decis să mă denigreze în asemnea hal, şi să pozeze într-o victimă când ea ştie foarte bine că nu e aşa? Cum de are tupeul să apară şi să mintă cu neruşinare când ea ştie că eu am dovezi şi martori care îi distrug toate poveştile ei? Eu nu am vrut până acum să apar, pentru că nu am nevoie, dar mă simt obligat faţă de familia mea să lămuresc această situaţie cu această domnişoară care m-a căutat ani la rând după ce noi nu am mai fost împreună. Da, am poze cu ea şi din 2008, 2009, 2010..şi tot aşa, când ea era practic angrenată în alte relaţii şi apărea peste tot spunând ce fericită e. Ea mă căuta pe mine în tot acest timp şi eu pot demonstra cât era ea de fidelă în tot acel timp. Am mesaje de la ea, când mă invita la mare să înotăm până la epavă, în anul în care era cu Cruduţa la mare. Păi să mă apuc eu acum să vorbesc? Dacă asta vrea, asta o să aibă, o să demonstrez eu cât de fidelă a fost ea cât timp a fost cu Cristea, cu Cătălin. Cât despre Victor Slav ce să zic, el e doar mare, se duce la sală, e bine făcut. E bun de paravan", ne-a povestit Coco Păun indignat peste măsură de acuzaţiile aduse de fosta lui iubită.

"A mai apărut ea cu poveastea asta, dar am crezut că se potoloeşte. Eu nu vreau să fac nimic, dar mă simt obligat să-mi amintesc de toate mesajele primite de la ea, în care mă invita chiar şi la Milano", ne-a mai spus Coco referitor la acuzele Biancăi. Bărbatul nu a recunoscut nici o secundă că el este vinovat de traumele fizice ale fostei asistente tv, dar ne-a spus că "nu am avut o relaţie liniştiă cu ea, din cauza ei". "Are semnele acelea pe picioare în urma unor accidente. Ştiu de la ea că a avut un accident de bicicletă, iar apoi unul de maşină, destul de grav. Atunci au fost medicii nevoiţi să-i pună nişte grefe de piele pe picioare, piele luată din alte zone ale corpului. Mai are semne că s-a aruncat de pe un pod pentru un fost iubit", ni s-a confesat bărbatul afectat de situţia în care se regăseşte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro