Codrin Ştefănescu, umilit la ÎCCJ. Dat afară în şuturi din sala de judecată!

Aflat în sala de judecată în care se decide soarta lui Adrian Năstase, Codrin Ştefănescu a fost trimis la plimbare de către un magistrat, pentru că se...hlizea.
Adrian Năstase se află astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă ultimul termen din dosarul Zambaccian. Nu singur, ci alături de prieteni şi colegi, printre aceştia numărându-se şi Codrin Ştefănescu. În urmă cu doar câteva minute, în timp ce magistraţii o audiau pe Irina Jianu, cea care ar fi oferit mită în valoare totală de 630.000 euro pentru a o menţine în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, judecătorii au decis să facă puţină "curăţenie" în sala de judecată. "Bă, tu ăla chelul, din spate, care stai în picioare. Aţi mai fost vreodată într-o sală de judecată?Afară!!! Ieşiţi afară, ca să vă reveniţi din hlizeală", a spus Ionuţ Matei, vicepreşedintele Curţii Supreme, vizibil iritat. Spăşit, "chelul", care era nimeni altul decât Codrin Ştefănescu, venit să îl susţină pe Năstase, s-a conformat. În caz contrar, ar fi putut fi scos din sală cu jandarmii şi chiar amendat, aşa că a decis să nu-l supere pe mai tare pe judecătorul supranumit "spaima penalilor celebri".
Spre deosebire de Codrin, care se amuza, Dana Năstase n-a mai putut suporta presiunea. Ea a ieşit plângând din sala de judecată.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro