Colegii poliţistului tăiat cu sabia de un interlop, umiliţi în ultimul hal! Asta a umplut paharul!

+4 click pentru
galerie

Colegii polițistului din Suceava care a ajuns în comă la spital după ce a fost tăiat cu sabia, în timpul unei percheziții, de un traficant de droguri, sunt revoltați din pricina unei decizii venite din partea șefilor, din cauza căreia au ajuns bătaia de joc a hoților și violatorilor.

Potrivit unopr surse din Poliție, colegii polițistului Ciprian Sfichi, luptător în cadrul trupelor de mascați ale IPJ Suceava, stau pe un butoi de pulbere. Scandalul ar fi izbucnit la scurt timp după ce, pe banii lor, mascații și-au renovat sala de sport, vestiarul și dușurile, care înainte arătau deplorabil. După ce au luat de la gura copiilor pentru a-și crea condiții civilizate la locul de muncă, o decizie a conducerii IPJ Suceava i-a băgat în stare de șoc! Din cauza faptului că în arestul Inspectoratului Județean de Poliție instalația de apă caldă s-a defectat, toți infractorii arestați preventiv, dintre care unii sunt chiar oameni ai străzii, sunt duși să se spele la dușurile mascaților. „Pe lângă faptul că unii sunt poate plini de boli, acești oameni sunt criminali, violatori și hoți. Noi am investit aici din propriile buzunare, iar acum toată mizeria societății se folosește de munca noastră. Pentru noi, acest lucru este absolut revoltător, pentru că ne face să ne simțim umiliți”, a declarat, pentru spynews.ro, sub protecția anonimatului, unul dintre luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava.

Recent, luptătorul Ciprian Sfichi a fost lovit, în cap, cu o sabie, de Alexandru Huțuleac (foto sus), un traficant de stupefiante care trebuia ridicat și dus la audieri, într-un dosar instrumentat de DIICOT. În urma loviturii, Sfichi a fost grav rănit iar medicii au pus, la un moment dat, sub semnul întrebării șansele sale de supraviețuire.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro