Comoara neștiută a milionarului Ioan Neculaie! A încercat să o ascundă, însă SPYNEWS a aflat unde a fost pusă la păstrare!

După ce reporterii SPYNEWS.ro au prezentat, în exclusivitate, vila fabuloasă din America, secrete bine ascunse ale milionarului Ioan Neculaie încep să iasă la iveală. În episodul de astăzi vom divulga unde îşi ţine la "păstrare" iahturile luxoase afaceristul braşovean.
Ioan Neculaie se poată lăuda cu un "palmares" impresionant de vile, domenii fabuloase, maşini de lux şi...iahturi bine ascunse de ochii curioşilor.
Dacă în episodul trecut reporterii noştri vă prezentau, în exclusivitate, imagini inedite cu domeniul din statul american, astăzi este rândul navelor.
Potrivit surselor noastre, unul dintre cei mai controversaţi afacerişti braşoveni îşi ascunde iahturile tocmai pe o insulă din Grecia, acolo unde o armată de oameni le îngrijeşte periodic.Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie, patronul clubului FC Braşov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani. Bărbatul a fost încătuşat imediat după pronunţarea sentinţei, fiind dus în arest.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro