Condamnare pentru un român din Marea Britanie. Pagubele produse depăşesc orice imaginaţie

+2 click pentru
galerie

Alexandru Șovu © Poliţia Marea Britanie

Un român din Marea Britanie a fost condamnat la 11 ani de închisoare. Alexandru Șovu a trimis la închisoare în urma unei fraude bancare de peste 3 milioane de lire.

Cetăţenii din Regatul Unit se tem să mai introducă cardul în bancomat după ce un român i-a deposedat de milioane de lire sterline. După ce a fost eliberat condiţionat, Alexandru Șovu a dispărut din vizorul autorităţilor.

Frauda a fost produsă prin intermediul unor dispozitive de citire a cardurilor pe care acesta le comercializa. Cititoarele se vindeau pe un site online. Printre cei care au avut acces la aceste tipuri de cititoare s-au numărat infractori din New York, Ghana , Jamaica, Vietnam,Cambodgia, Thailanda sau Filipine.

Alexandru Șovu este programator de profesie. El a plecat în Regatul Unit în anul 2008. Din acel an, bărbatul s-a angajat la o firmă de software. Aici nu a stat fosrte mult, el fiind concediat la scurt timp, informează dailymail.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro