Condiții “speciale” pentru Omar Hayssam, în pușcărie! Cum este tratat după gratii teroristul sirian!

+3 click pentru
galerie

Omar Hayssam, singurul terorist arab aflat într-un penitenciar românesc, își ispășește condamnarea de 24 de ani în condiții care îi înspăimântă până și pe cei mai încercați deținuți.

Condamnat la 24 de ani de detenție grea după ce, acum 13 ani, a coordonat răpirea, în Irak, a trei jurnaliști români, omul de afaceri sirian Omar Hayssam are, în penitenciar, un regim de detenție extrem de dur. Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Omar Hayssam își execută pedeapsa la Penitenciarul Mărgineni, la maximă siguranță, în condiții speciale. Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că ori de câte ori este scos în afara închisorii, acesta este escortat ca în filmele americane, de o echipă înarmată până în dinţi şi mai mulţi câini dresaţi pentru capturarea fugarilor.

În ce privește condițiile de detenție, acesta ar sta singur în cameră, iar celula respectivă este păzită în permanență, nu pentru că teroristul ar avea vreo șansă să evadeze, ci pentru ca niciun alt deținut să nu se poată apropia de vizeta celulei sale. În acest fel, Omar Hayssam este ținut izolat de restul pușcăriașilor, fără a putea să comunice cu aceștia. Mai mult, teroristul este scos singur și în curte, la aer, unde este plimbat separat, sub pază strictă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro