Constantin Enceanu, interzis la sex! Regula de aur pe care artistul o respectă cu sfinţenie

Un artist celebru din România spulberă visele noilor speranţe din industria muzicală: ca să facă faţă pe scenă, a renunţat la... sex!
Invitat la emisiunea "Refresh - by Oana Turcu", îndrăgitul cântăreţ Constantin Enceanu a mărturisit că, pentru a rezista unor concerte lungi, evită să facă dragoste cu două-trei zile înainte de evenimet. Artistul şi-a amintit că cel care i-a recomandat această "reţetă" a fost regretatul maestru Ludovic Paceag: "Ne spunea: «Măi, copii! Când veniţi la concursuri, să staţi cuminţi, lăsaţi fetele în pace, pentru că, atunci când o să evoluaţi în concurs, după o partidă de amor, o să vedeţi că o să cântaţi prost, fals!» Ca în sport! Să ştii că am ascultat de maestru şi, chiar şi la vârsta aceasta, ând am foarte mult de muncă, stau cuminte cu două-trei zile înainte. Pentru că, altfel, nu aş rezista să cânt 7-8 ore într-o noapte. Organismul nu ar rezista. Şi avem, ca şi sportivii, tebuie să avem o viaţă destul de liniştită, din punct de vedere sexual, înainte de a pleca la muncă", a explicat Constantin Enceanu.
Aflaţi mai multe despre reţeta miraculoasă a lui Constantin Enceanu astăzi, începând cu ora 16.00, la emisiunea "Refresh - by Oana Turcu" de la Antena Stars!

Citeste si:

Giovani Becali rămâne după gratii!

Ucigaş prins la patru ani după ce a omorât un taximetrist!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro