Contestaţia violatorilor din Vaslui a fost amânată

Decizie de ultima oră în cazul celor şapte violatori din Vaslui! Totul a fost amânat!

Contestaţia depusă de cei şapte tineri la condamnările primite trebuia să se judece astăzi, însă a fost amânată pentru că unul dintre avocaţii care îi reprezintă pe doi dintre ei, nu s-a prezentat, conform Antena 3. Violatorii din Vaslui vor afla pe 20 octombrie dacă vor primi pedepse mai mici.

Au primit condamnări între 8 ani şi 4 luni şi 5 ani şi 8 luni pentru viol

Cei şapte sunt judecaţi, în stare de arest, după ce - în noiembrie 2014 - ar fi violat-o, timp de mai multe ore, pe Raluca Munteanu, o elevă de 18 ani. Potrivit cercetărilor făcute de anchetatori, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de către cei şapte tineri. Astfel, imediat după ce a terminat cursurile, eleva s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu doi dintre tineri, care s-au oferit să o ducă acasă cu maşina. Aceştia însă au mers pe un câmp din apropierea localităţii Văleni, unde au chemat şi alţi patru prieteni din sat.

EXCLUSIV! Răsturnare de situaţie în dosarul violatorilor de la Vaslui! Decizia incredibilă a judecătorilor!

Trei dintre aceştia au sechestrat-o în maşină pe fată, apoi au violat-o, în pofida insistenţelor victimei de a fi dusă acasă. Ulterior, cei şase vasluieni s-au mutat cu maşina pe un alt câmp, din apropierea localităţii Moara Domnească, unde şi-au mai chemat un prieten, patru dintre aceştia, alţii faţă de prima dată, abuzând-o sexual pe adolescentă. La un moment dat, eleva a leşinat, fiind trezită de către violatori cu alcool, după ce a fost stropită pe faţă.

Cei şapte violatori din Vaslui, la un pas să-şi pună ştreangul de gât!

După aproximativ trei ore, victima a fost dusă acasă şi i s-a recomandat să nu povestească despre cele întâmplate. Însă, eleva a mărturisit părinţilor că a fost abuzată sexual, fiind sesizate Poliţia şi Ambulanţa, iar un echipaj medical a transportat-o la spital.

Citeşte şi

Ce decizie au luat magistraţii în cazul violatorilor din Vaslui!

Cei 7 violatori din Vaslui scapă! Anunţ de ultimă oră al avocatei victimei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro