Conversaţii perverse cu studenţii de la Academia de Poliţie, în timpul cursurilor! Atenţiune, organele în acţiune!

Ei sunt viitorul patriei, cei care ne vor proteja şi apăra. Se pare, însă, că studenţii Academiei de Poliţie ştiu să îmbine utilul cu plăcutul şi, în timpul cursurilor, de delectează cu... discuţii deocheate!

Sunt tineri, iar viaţa de student al Academiei de Poliţie nu este chiar atât de uşoară pe cât pare. Astfel, printre cursurile dificile şi pregătirile fizice, cadeţii se relaxează pe Internet, agăţând tinere. Cum replicile de agăţat obişnuite sunt destul de demodate, doi dintre viitorii oameni ai legii au încercat să impresioneze prin cu totul alte metode. "Hai să ne vedem joi. O să îţi arăt ce poate un poliţist. Vrei sex? O să îţi dau ce vrei! O să te doară corpul o săptămână după. Nu o să dau cu pulanul ci cu... celălalt! Trimite-mi o poză cu tine goală. Te rog! Vreau să te văd. Dacă o să îmi placă, o să îmi fac o poză în baie. Eu, numai cu băieţi lângă mine, nu pot să o ţin în «atenţiune»", sunt câteva dintre mesajele cadetului înfierbântat.

Extrem de entuziasmat, la rugăminţile fetei misterioase, tânărul i-a trimis o fotografie din cazarmă, pentru a-i demonstra probabil că se află, într-adevăr, în incinta Academiei.

Un alt cadet, ceva mai timid, a încercat şi el să agaţe o domnişoară. Tot în timpul cursurilor, studentul din anul 1 al Academiei, vrăjea în voie pe Internet. "Te arestez dacă se impune! Ai grijă cum te comporţi. Depinde de tine... Şi, chiar dacă s-ar întâmpla... te laşi tu arestată", i-a spus tânărul, cu subînţeles.

A.G

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro