VIDEO / Copii la cerşit! Preot, acuzat de pact cu Diavolul

captura Antena 1

Zeci de persoane, printre care şi minori, din judeţul Mureş, au ajuns pe mâna traficanţilor de persoane. Printre persoanele anchetate se numără şi părintele Dumitru Pătrunjel, care susţine că este nevinovat şi că totul nu este decât o înscenare.

Un nou caz de trafic de persoane scandalizează România! Printre acuzaţi se numără şi preotul Dumitru Pătrunjel, care este acuzat de sprijinirea grupului infracţional. Acesta este suspectat că ar fi primit bani pentru o colaborare. Acesta, împreună cu un alt preot, ar fi determinat mai multe persoane să jure în biserică faptul că nu îi vor înşela pe traficanţi.

"Mama lui Marius mi-a intentat proces şi mi-a cerut să nu spun lucruri urâte despre copilul lor. Ei nu mai apelează la preot, pentru că ei nu mai cred în Cruce. Nu m-au căutat şi nu am mai vorbit cu ei. Am fost chemat la Tg. Mureş, după ce mi-au făcut percheziţie în Parohie. Au percheziţionat absolut toate camerele. Sunt acuzat de complice la trafic de persoane. Eu am jurat că voi fi bărbat al singurei femei, nebeţiv, care să nu bată, chivernisit. Am 40 de ani de slujire. Eu cred că am făcut şi fac cinste Bisericii. A fost o săptămână cumplită. Familia mea a suferit enorm",
a declarat preotul Dumitru Pătrunjel la "Acces direct", la Antena 1.

Unul dintre acuzatorii preotuluisusţine: "Am jurat că nu ascundem niciun ban de Musca Maria. Preotul ne-a spus să ţinem jurământul. Nu a ştiut domn părinte unde mă duce dânsa".

Cel puţin 6 persoane ar fi fost vândute de părinţi traficanţilor de persoane. Traficanţii i-ar fi luat pe minori pe semnătură notarială şi dus în Marsilia, unde au fost lăsaţi să doarmă pe cartoane, sub cerul liber şi obligaţi să cerşească.

Citeşte şi:

VIDEO / EXCLUSIV Minore scoase la produs de înalți prelați ai bisericii! Traficanţi de carne vie în numele lui Dumnezeu!

SCANDALOS! Agenţii de la Poliţia Locală Sector 4, legături cu traficanţii de droguri? "Îi lasă pe dealeri să vândă heroină în Orăşelul Copiilor!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro