Copilul nu mai avea aer, dar mama a fost obligată să stea la coadă: "Dacă aşteptam, copilul meu murea"

+3 click pentru
galerie

Mama are mai mulţi copilaşi © Facebook

O mamă, în vârstă de 21 de ani, din Anglia susţine că s-a dus la spital cu fiul său care aproape nu mai respira deloc, când a trăit şocul vieţii sale. Tinerei mămici i s-a replicat dur să aştepte la coadă.

Daveanah Cowie, mama în vârstă de 21 de ani, susţine că a alergat în cea mai mare grabă la spital, deoarece viaţa fiului său era în pericol. Ajunsă acolo, răspunsul recepţionistei a lăsat-o fără cuvinte, notează Daily Mail.

"Nu îmi venea să cred. Copilul meu nu mai respira, iar eu eram obligată să aştept. A mai avut momente când s-a oprit din respirat. A fost şi ventilat. Nu pot să cred că cineva poate fi atât de iresponsabil. Dacă aşteptam, copilul meu murea cu siguranţă", susţine Daveanah Cowie.

Tânăra mămică a primit scuze din partea unui doctor, iar decizia ei a fost de a nu depune plângere. Femeia susţine că prioritatea sa este viaţa copilului. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro