Corina Cepoi, tânăra tunsă, bătută şi abuzată de iubitul interlop, a primit pronosticul medicilor! Ce a avut de zis bărbatul despre rezultate

Corina Cepoi, tânăra din Ploieşti care a fost victima abuzurilor iubitului ei, a ajuns la spital. După ce a fost obligată să se tundă şi a primit nenumărate lovituri din partea bărbatului, femeia a început să acuze dureri.

"Gelozia este boală grea", spune o veche vorbă din popor. Gelozia nu doar că este boală grea, însă poate conduce chiar la...boală!

Corina Cepoi, tânăra care a fost abuzată în repetate rânduri de Mihai Crozolo, iubitul ei gelos ,a dat semne de declin fizic, dar şi moral.

Dacă iniţial, a avut o tentativă de sinucidere, femeia a înfruntat situaţia şi a mers la un control medical. "Am fost astăzi la medic şi din fericire, nu am nicio coastă ruptă sau fisurată. Mi-au spus că durerile le voi simţi o perioadă, din cauza loviturilor primite. M-a lovit şi cu pumnii şi cu picioarele, timp de ore întregi. Mi-a spus că dacă fratele lui ar mai fi fost îndrăgostit de mine, el m-ar fi omorât"

În replică la spusele ei şi pronosticul dat de medici, iubitul ei a spus că el a fost inofensiv cu fosta lui iubită: "Eu nu i-am dat decât o pălmuţă. Nu sunt un om violent, de 20 de ani am cazierul curat".

A.M.

Citeşte şi:

Simona Gherghe, scoasă din minţi de interlopul care şi-a tuns, agresat şi umilit iubita! Uite cum l-a pus la punct

Probleme pentru Giovanni Francesco! Fostul logodnic al Ioanei Băsescu a intrat pe mâna procurorilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro