VIDEO / Coşmarul nu se mai termină! CE S-A ÎNTÂMPLAT cu fata bătută 22 de ore de iubitul ei!

Sursa foto Arhiva

La mai bine de un an după ce a fost bătută şi mutilată de iubit timp de 22 de ore, coşmarul nu s-a terminat pentru Georgiana.

Tânăra avea  trupul mutilat şi plin dă vânătăi! O zi întreagă femeia, în vârstă de 26 de ani a fost prizoniera unei iubiri...sângeroase. Acum, fata a trebuit să se radă în cap pentru că după episodul sângeros părul a încetat să îi mai crească în anumite locuri.

"Nu mai puteam masca golurile de păr. În urmă unui consult la un medic specialist am aflat că am nevoie de un implant de par care durează mult şi este costisitor. Părul meu nu va mai creşte niciodată, pentru că a fost smuls cu tot cu folicul. Eu nu mi-aş putea permite această intervenţie. Oamenii se uită. E ciudat să vezi o faţă tânăra cheală. Dacă aş face transplantul mi-ar fi mult mai uşor. Acum, dacă mi-aş caută un loc de muncă, aş avea probleme din cauza înfăţişării. Am încredere că totul va fi bine", a spus Georgiana la Pro TV.

Cazul care a şocat România

Deşi cei doi s-au iubit cândva, se pare că acum între ei nu mai era loc decât de ură. Orbit de gelozie, iubitul ei, Adrian Claudiu, un om de afaceri, a dat în ea ca într-un sac de box. "Mi-a spus că mă dă pe mâna proxeneţilor. Mi-a smuls părul cum smulgi iarba.Totul a durat o zi şi o noapte. Loviturile au fost continue. Este o persoană foarte geloasă. Avea impresia că l-am înşelat. A fost groaznic când m-am uitat în oglindă.S-a ridicat din pat şi m-a întrebat cine a venit la el la apartament. Bătăile au început în dormitor, cu cureaua, parcă bătea un covor. Lumea nu m-a recunoscut",  mărturisea atunci Gerogiana pentru "Acces direct".

Mânat de o gelozie bolnavă, nu a lăsat-o nici să se apropie de telefon. S-a ales cu trei coaste rupte, fără păr în cap şi un corp plin de vânătăi.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Caz şocant! A fost torturată de iubitul ei timp de 22 de ore: "Dădea în mine cu cureaua parcă bătea covorul"
ŞOCANT! Monstrul care şi-a DESFIGURAT iubita, bătăuş în serie. Are antecedente penale


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro