Costel Jurcă din „La Bloc”, desfigurat într-un accident teribil! Cum arată acum actorul!

+7 click pentru
galerie

Actorul care i-a dat viaţă personajului Costel Jurcă din serialul „La Bloc” a ajuns de nerecunoscut, după ce a căzut victimă unui accident bizar.

Dragoş Moştenescu a fost surprins, în urmă cu două zile, în timpul unei discuţii aprinse cu o cunoştinţă, pe tema impozitelor. În momentul în care l-au văzut de aproape, admiratorii actorului au încremenit: acesta era desfigurat, cu fruntea zdrelită şi partea stângă a feţei umflată, de parcă ar fi supravieţuit cu greu unui accident violent.

Contactat de reporterii SPYNEWS, îndrăgitul actor a explicat că nu a fost nici victima unei agresiuni, nu a suferit nici un accident rutier grav, ci... că a făcut contact cu solul. „Sâmbătă am jucat fotbal, cu mai mulţi prieteni. Terenul era de zgură. În timpul meciului a avut loc un accident şi am căzut cu fruntea pe zgură. Nu e nimic grav”, a mărturisit actorul.

Costel Jurcă a fost unul dintre personajele cele mai îndrăgite de români. Dragoş Moştenescu, actorul din spatele personajului din serialul "La Bloc", s-a născut pe 1 aprilie 1967, în Bucureşti. Actor, scenarist şi producător, acesta a cunoscut celebritatea după ce a interpretat rolul de succes alături de bunul său prieten Mihai Coadă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro