Cream, clientă veche a judecătorilor! Nu ai să crezi ce probleme a avut cu legea!

Artista se judecă de câteva luni pentru custodia băieţelului pe care îl are cu fostul ei iubit, Jeremy Lewis, însă ea este o clientă veche a judecătorilor. 
Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, bruneta are ceva experienţă când vine vorba de procese. În 2007, s-a judecat aproape un an cu Brigada de Poliţie Rutieră după ce a fost prinsă în "offside" de oamenii legii. A scăpat ca prin urechile acului, în recurs, atunci când Tribunalul Bucureşti a anulat procesul verbal. În 2010, a ajuns din nou în atenţia poliţiei, pe Autostrada A2. De această dată a pierdut procesul. Într-un final, în 2014, după revenirea ei în ţară, a fost executată silit pentru neplata taxei de drum. 
Mai nou, Cream l-a dat în judecată pe fostul ei iubit, Jeremy Lewis, pentru custodia băieţelului pe care cei doi îl au împreună. În replică, familia acestuia a acuzat-o că ar fi răpit băieţelul. "Acesta este nepotul meu, Noah. Claudia Pavel l-a răpit şi a trecut mai bine de un an şi jumătate de când l-am văzut sau auzit. L-a luat pe Noah sub pretextul că merge în România pentru a-şi reînnoi viza şi pentru a-şi vizita familia şi nu s-a mai întors. Fratele meu, Jeremy, tatăl lui Noah, este devastat. Am văzut ce a declarat Claudia presei din România şi totul e o minciună", mărturisea sora lui Jeremy pe un site de socializare, citată de presa centrală. 
Cream ar putea rămâne fără Noah dacă tatăl copilului, Jeremy Lewis, va reuşi să demonstreze că artista a răpit copilul. Potrivit Convenţiei de la Haga care reglementează aspectele privitoare la răpirea unui copil de către unul dintre părinţi (Convention of 25 October 1980 on the Civil Aspects of International Child Abduction, la care România este parte din 1993), dacă Lewis se va adresa autorităţilor americane, acestea, în colaborare cu autorităţile române, ar putea obţine de urgenţă întoarcerea micuţului în braţele familiei paterne.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro