CRIMA care a îngrozit Germania. Un tată şi-a ştrangulat fata în faţa soţiei! Declaraţia halucinantă a MONSTRULUI: "Îmi iubesc soţia şi fetele!"

O cirmă teribilă a şocat întreaga Germanie. Abdullah Khan, în vârstă de 51 de ani, şi-a ştrangulat propria fată în faţa soţiei! Şi, în faţa judecătorilor, a spus nonşalant: "Îmi iubesc soţia şi fetele!", anunţă The Mirror.

Lareeb Khan, în vârstăm de numai 19 ani, avea o relaţie cu un băiat pe care familia îi interzisese să-l mai vadă. Fata n-a ţinut cont de avertismentul tatălui şi a fost prinsă când încerca să fure prezervative. Atunci, Abdullah a realizat că fata întreţinea relaţii sexuale cu băiatul şi a decis s-o omoare ca să "salveze onoarea familiei".

În ziua în care a planificat oribila crimă, a trimis-o la rude pe fata mai mică, în vârstă de 14 ani şi a strangulat-o pe Lareeb de faţă cu soţia sa, Shazia (41 de ani).

Abdullah şi Shazia au avut o căsătorie programată conform tradiţiei din Pakistan şi ar fi vrut acelaşi lucru şi pentru fetele lui. LAreeb n-a fost de acord şi a plătit cu viaţa. Abdullah şi Shazia au transportat cadavrul fetei lor cu un cărucior cu rotile până la maşină, apoi au dus "pachetul" într-o pădure!

Raheel, prietenul lui Lareeb, are 25 de ani şi este student şi şofer de taxi. Băiatul le-a spus judecătorilor că programase s-o ia de soţie pe Lareeb. Băiatul le-a mai spus anchetatorilor că Lareeb i s-a văitat că inclusiv mama ei a bătut-o cu un băţ peste mâini.

Cazul se judecă în continuare la Tribunalul din Darmstadt.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

Un cadavru a fost descoperit în curtea unui sinucigaş! Poliţiştii cred că bărbatul a mai ucis două persoane

Amănunte şocante despre bărbatul care a murit pentru o partidă de sex!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro