Cristi Borcea, băgat în belele de o avocată celebră!

Problemele se ţin scai de Cristi Borcea, mai nou el fiind târât în faţa judecătorilor de o avocată controversată.
Avocata Loredana Radu, cea care a fost "turnată" de Borcea la DNA, a deschis, zilele trecute, un proces împotriva fostului acţionar de la Dinamo. Mai exact, împotriva procurorilor care nu îl anchetează şi pe Borcea de fapte de corupţie, solicitând ca acesta să meargă alături de ea în boxa acuzaţilor. Chiar dacă a cererea de chemare în judecată a fost depusă recent, magistraţii au stabilit deja un prim termen, săptămâna viitoare.
Ieri, Gigi Becali a anunţat că fostul acţionar dinamovist este în pericol să îşi piardă viaţa din cauza problemelor de sănătate. "El este la spitalul de urgenţă, ştiţi că are o operaţie, are cinci stenturi puse. Are venele înfundate 50%, are piciorul rece, o chestie de genul ăsta… A zis că dacă o ţine în stresul ăsta aşa şi se accentuează boala, el poate să moară în orice moment. Necazurile din ultima vreme l-au făcut pe Borcea să cedeze”, a declarat, pentru RTV, Gigi Becali.
Cristi Borcea se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca, iar oamenii legii îl păzesc în permanenţă. Fostul acționar al clubului Dinamo se află la secția de ortopedie, pentru probleme grave la un picior.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro