Cristi Borcea iese din închisoare! Decizie de ultimă oră în cazul milionarului

+2 click pentru
galerie

Conducerea Penitenciarului Jilava a luat, în cazul lui Cristi Borcea, o decizie la care fostul finanțator al Dinamo București nici nu se aștepta, în condițiile în care acesta abia dacă îndrăznea să viseze la o simplă permisie.

Surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că milionarul Cristi Borcea a primit, recent, o veste nesperată de la conducerea închisorii. Acestuia i s-a permis să lucreze pentru o societate comercială în afara penitenciarului, unde este dus, în fiecare zi lucrătoare, alături de mai mulți deținuți.

Potrivit legii, deținuții care își execute pedeapsa în regim deschis, așa cum este cazul omului de afaceri, pot să lucreze în afara pușcăriei dacă societățile respective solicită în mod expres forță de muncă la Administrația Națională a Penitenciarelor. În aceeași situație s-a aflat, în trecut și Gigi Becali, care la momentul respectiv era încarcerat la Poarta Albă, din judeţul Constanța și care a lucrat la Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!

Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro