Cristi Borcea şi fraţii Becali, furaţi în puşcărie! Ministrul Justiţiei a cerut măsuri urgente

Cristi Borcea şi fraţii Becali sunt furaţi în penitenciar, situaţie care ar fi ajuns inclusiv la urechile ministrului Justiţiei, Raluca Prună.
Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, mai mulţi deţinuţi s-au plâns că sunt furaţi la cântar de vânzătorii magazinelor din închisori. Aceştia i-ar fi notificat pe reprezentanţii penitenciarelor în care îşi execută pedepsele că, în ciuda preţurilor exorbitante, ar fi primit, la tejghea, cantităţi simţitor mai mici faţă de cele afişate de cântarele electronice. Dezavantajul deţinuţilor este că, din penitenciar, nu se pot adresa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), iar dacă spun ceva, sunt trimişi, ironic "să cumpere din altă parte". 
În aceeaşi situaţie sunt şi "greii" din fotbal, Cristi Borcea şi fraţii Giovani şi Victor Becali.
Faptul că există probleme legate de aceste magazine a ajuns şi la urechile ministrului Justiţiei, Raluca Prună. De altfel, ministrul a şi luat, recent, atitudine şi a denunţat "jaful" din penitenciare. "Un kilogram de roşii costă mai mult decât la Bruxelles, în centrul oraşului, pentru că au un monopol şi cred că atunci când plăteşti o chirie uriaşă, ce poţi face decât să pui preţuri până în cer. Eu cred că aici este un potenţial uriaş de corupţie", a declarat Prună. Ministrul a mai arătat că aceste preţuri sunt de două ori mai mari decât într-un supermarket. În acest sens, kilogramul de roşii este 11 lei, iar unul de pere 9 lei. Brânza telemea este 25 de lei kilogramul, în timp ce o ciorbă de burtă este 22 de lei, dublu faţă de un restaurant obişnuit.
Citeşte:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro