Cristian Boureanu şi Laura Dincă au primit vestea cea mare! Îşi pierduseră orice speranţă

+3 click pentru
galerie

Când credeau că nu mai pot face nimic, Laura Dincă şi Cristian Boureanu au primit o veste incredibilă!

Recent, Boureanu a solicitat, în celebrul dosar în care este acuzat de ultraj, ridicarea controlului judiciar, pentru a putea petrece sărbătorile de iarnă înt-ro staţiune montană, alături de Laura Dincă. Chiar dacă nu l-au lăsat liber ca pasărea cerului, magistraţii au acceptat ca Boureanu să poată pleca din Bucureşti, interzicându-i, totuşi, să părăsească ţara. "Dispune înlocuirea obligaţiei inculpatului de a nu părăsi mun. Bucureşti şi jud.Ilfov fără încuviinţarea organului pe rolul căruia se află cauza cu obligaţia inculpatului de a nu părăsi teritoriul României fără încuviinţarea organului pe rolul căruia se află cauza, astfel că inculpatul, pe durata controlului judiciar, va avea de respectat următoarele obligaţii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea inculpatului, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. d) să nu părăsească teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată. e) să nu se apropie şi să nu comunice, direct sau indirect, pe nicio cale, cu martorii din dosar, respectiv numiţii: ... ori cu persoanele vătămate ... sau cu membrii de familie ai acestora; În baza art. 215 alin. 3 C.proc.pen., atrage atenţia inculpatului Boureanu Cristian Alexandru că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive", au dispus magistraţii.

Cristian Boureanu a fost şi în arest, după ce a agresat fizic un poliţist în trafic. Incidentul violent s-a produs în noaptea de 8 spre 9 iunie, după ce maşina în care se afla cu iubita lui a fost oprită la un filtru al poliţiei în zona de Nord a Capitalei. Fostul politician era în dreapta şoferului, iar Laura Dincă - pe bancheta din spate. După scandalul teribil, Boureanu a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar Laura Dincă – pentru mărturie mincinoasă.

Cristian Boureanu este un fost politician român. A fost căsătorit cu Valentina Pelinel, de care a divorţat în 2014. De mai bine de doi ani, politicianul formează un cuplu cu Laura Dincă. Din prima căsătorie, cu Irina Boureanu, fostul politician are o fiică, Ioana.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro