Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani pentru uciderea Elodiei!

Fostul poliţist Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, astăzi la 22 de ani de închisoare. Decizia nu este definitivă.


Fostul poliţist Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat cu câteva minute în urmă la 22 de ani de închisoare, dintre care 21 de ani este sentinţa pentru omor şi un an pentru profanare de morminte. Decizia nu este definitivă, fiind luată de magistraţii Tribunalului Argeş. Din pedeapsa primită de fostul poliţist, urmează să se scadă lunile petrecute în arest preventiv. Char şi aşa Cioacă ar putea să facă 21 de ani!

Magistraţii au mai decis în plus ca inculpatul să plătească daune morale în total de 250.000 de euro: 100.000 de euro fiului său Patrick Cioacă, 100.000 de euro pentru Emilia Ghinescu, mama Elodiei, şi 50.000 de euro lui Robert Ghinescu, fratele Elodiei.

În plus Cioacă a rămas şi fără apartamentul din Braşov, pe care i-a fost pus sechestru.

Şase dosare de crimă fără cadavru sunt folosite de procurori drept exemplu pentru a obţine condamnarea lui Cioacă. Poliţistul spune însă că nu e "o ţinta sigură".
Între anii 1990 si 2012, procurorii au obţinut condamnări în şase cazuri de crime fără cadavru. De dosarul unui criminal în serie s-a ocupat chiar Romulus Varga, procurorul din dosarul Elodia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro