Cristian Pomohaci a comis-o din nou! Poliţiştii l-au prins în fapt pe fostul preot acuzat de pedofilie

+3 click pentru
galerie

Fostul preot Cristian Pomohaci pare că nu învaţă din greşeli, el fiind prins călcând strâmb pentru a treia oară în ultimul an, de poliţişti.

Dezbrăcat de sutană după ce a fost acuzat că racola minori pentru a face sex cu ei, Cristian Pomohaci a transformat tribunalele din ţară în locuri de pelerinaj. Motivul: a fost prins, din nou, încălcând prevederile Codului Rutier. Astfel, pentru a treia oară în ultimul an, Pomohaci a deschis un proces în care solicită anularea unei sancţiuni contravenţionale, invocând faptul că agenţii de circulaţie l-ar fi amendat pe nedrept. Dosarul cu pricina a fost înregistrat pe 24 aprilie la Tribunalul Dâmboviţa, iar primul termen nu a fost încă stabilit. Cu toate că fostul slujitor al Domnului s-a considerat neprihănit şi în alte două procese – unul la Tulcea şi celălalt la Târgovişte -, judecătorii i-au respins cererile şi l-au obligat să achite amenzile, aşa că este posibil ca Pomohaci să păţească acelaşi lucru şi în noul dosar.

Vitezomanul Pomohaci se afla la volanul bolidului său şi atunci când l-a remarcat pe stradă pe minorul căruia i-a făcut propuneri perverse. Preotul mergea cu bolidul prin oraş, iar în momentul în care l-a văzut pe băiat, s-a îmbujorat. Ce a urmat, e de-a dreptul halucinant...

Pomohaci: Hai să îți spun ceva! Aș putea să am bărbați, să fie aici după mașină și o remorcuță încărcată, aș putea să am bărbați! Nu îmi trebuie! Dar, încă o dată, între mine și tine a fost ceva special! Parcă te-am așteptat din veșnicie! Ți-am mai spus o dată și ai crezut că zic nebunie! Tu știi cum ne-am întâlnit noi?
Victima abuzului: Pe stradă!
Pomohaci: Dar știi cum ne-am întâlnit? Eu trebuia să mă duc, să mă întâlnesc cu cineva, să mă duc la spital, la mama doctorului…
Victima abuzului: Spuneți varianta dumneavoastră, să vedem dacă e aceeași, că apoi vă zic eu. Continuați!
Pomohaci: Și m-am dus, eram cu Mariana, nu cu Mariana, cu doamna aia eram în mașină, și am dus-o și am lăsat-o la spital și, când te-am văzut că treci, am murit! Și am zis că dacă nu fac cunoștință cu băiatul ăsta, înseamnă că nu-s bun de nimic! Și te-ai uitat la mine și m-am uitat la tine! Și m-am dus la spital, am lăsat-o pe doamna aia, dar îți dai seama…
Victima abuzului: Era după Paști!
Pomohaci: Acum e anul de când te știu!
Victima abuzului: Era după Paști, imediat după Paști, anul trecut a fost în 14-15 aprilie! Deci, după Paști! Și ai zis: Hristos a înviat! Eu am zâmbit: Adevărat că a-nviat! 
(...)
Pomohaci: Ești prea sensibil! Ești un bărbat frumos sau, nu știu, că nu știu ce! Că nu ești… Nu ești drăguț, ești frumos, mă! Ești frumos!
Victima abuzului: Știu, dar așa ni! Sunt, dar nu prea!
Pomohaci: Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăți, nu mi-o arăți?!
Victima abuzului: Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu așa, în mașină, că e aiurea și…
Pomohaci: Când?
Victima abuzului: Într-o zi! Săptămâna asta! Să v-o arăt acum?
Pomohaci: Da, sigur!
Victima abuzului: Să vă arăt ciocanul? Nu știu, în loc să-i zici ciocan, poți să îi zici, nu știu, dacă sunteți preot, poate vă simțiți nașpa!
Pomohaci: Să îi zici ciocan, că eu știu ce înseamnă ciocan!
Victima abuzului: Eu stau cu dumneavoastră, încerc să am relație cu dumneavoastră, să fie bine, dar am și eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…
Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru tine!

(Fragment din conversaţia preotului cu minorul, publicată de www.ziardecluj.ro).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro