Cristina, tânăra care a aflat că are cancer în ziua în care a născut, a luptat până în ultima clipă. Ultimul mesaj: "Are nevoie de o minune"

+2 click pentru
galerie

Cristina Manea © Facebook

Cristina Manea s-a stins din viaţă în urmă cu o zi, după ce tratamentul care i-a fost administrat nu a dat roade. Ziua în care aceasta a născut a aflat că suferă de o un tip rar de cancer, fapt ce a condus-o spre pierzanie. Cu câteva zile înainte de a muri, fratele acesteia a cerut ajutor pe reţelele de socializare. 

Moartea fulgerătoare a Cristinei Manea i-a îngrozit pe cei din jur. Aceasta născuse o fetiţă sănătoasă şi apucase să o ţină în braţe preţ de câteva clipe. După ce micuţa a venit pe lume, Cristina a fost nevoită să fie internată la o clinică din Turcia, pentru a fi supusă investigaţiilor medicale, după ce i s-a spus că suferă de cancer. Cu câteva zile înainte de a muri, fratele Cristinei a postat pe un grup dedicat acesteia că singurul lucru care mai rămăsese de făcut era ca oamenii să se roage pentru sănătatea ei. 

"Bună seara! Sora mea Cristina Manea are mare nevoie de rugăciunile noastre în momentul ăsta. Azi i-au administrat şi a treia doză de vaccin, doctorii turci, iar situaţia ei nefiind foarte bună. Un miracol o poate salva... 😭😭😭 Ea se află acum sub efectul sedativelor, nu în comă aşa cum se vociferează. Vă rog să ne rugăm cu toţii pentru ea, pentru că are nevoie de o minune", este mesajul lui Dani, fratele acesteia, pe grupul destinat ei. Mesajul a fost postat pe data de 5 ianuarie 2017, cu câteva zile înainte ca aceasta să se stingă din viaţă. 

Singura speranţă pentru Cristina a fost un tratament complicat şi costisitor, cu jumătate şanse de vindecare, evaluat la  70.000 de euro, bani de care familia nu dispune în acest moment. Oamenii au aflat şi s-au mobilizat rapid pentru a o ajuta. În aproape două săptămâni au fost strânşi toţi banii, scrie adevarul.ro. 

Din păcate, în ultimele zile Cristina Manea era tot mai slăbită, iar miercuri a pierdut lupta cu boala.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro