Cum a ademenit "impresarul" Aurei Urziceanu două puştoaice în bârlogul lui, ca să le violeze!

Radu Muşetescu, aşa-zisul impresar al artistei Aura Urziceanu, şi amicul său, care l-a ajutat să violeze două puştoaice, au fost arestaţi. Spynews a aflat însă detalii şocante din culisele cazului şi cum le-a ademenit a specialistul în comunicare pe cele două fete.
Reporterii Spynews au aflat amănunte incredibile despre orgia pusă la cale de Radu Muşetescu, cel care a susţinut ani la rând că o reprezintă pe celebra Aura Urziceanu şi că este chiar finul artistei. În urmă cu o săptămână, Muşetescu i-a propus Claudiei (20 de ani) din Prahova, pe care o cunoscuse pe un site de socializare, să se întâlnească faţă în faţă, pentr a se cunoaşte mai bine. Fata a refuzat în primă fază să meargă la Bucureşti, însă specialistul în comunicare a reuşit să o convingă cu...bani.
"La pachet" cu prietena
Pentru că nu a reuşit să o "facă din vorbe" pe puştoaică, Muşetescu a trecut la "artileria grea", fluturându-i acesteia bani pe sub nas. Mai exact, i-a spus acesteia să se deplaseze la el la domiciliu, pentru a-i oferi o mică atenţie, de 100 de lei, pentru ca tânăra să îşi cumpere ceva frumos, de Mărţişor. Şi, ca să o convingă că nu are gânduri ascunse cu ea, i-a explicat că poate veni însoţită de prietena ei, Roxana (19 ani), din judeţul Dâmboviţa, care, la rândul ei, urma să primească 100 de lei pentru a-şi lua un cadou de Ziua Femeii. Iar pentru a dovedi că este un adevărat gentelman, Muşetescu le-a pus fetelor şi o maşină la dispoziţie. Prinzând curaj, ai ales că nu avea să meargă singură la întâlnirea cu Muşetescu iar transportul era asigurat, fata a acceptat. Astfel, cele două tinere au ajuns în apartamentul "impresarului", fiind transportate cu maşina la Bucureşti de către un prieten al lui Muşetescu. În apartament nu le-au aşteptat însă cadourile de Mărţişor, ci stăpânul casei şi amicul lui, Bogdan Mazilu, care-şi doreau o "mică" orgie. Cei doi au tăbărât pe fete şi, sub ameninţare, le-au violat. Distracţia cu "trufandalele" din provincie a costat însă scump. Muşetescu a fost arestat joi dimineaţă, iar prietenul lui, Mazilu, a primit ieri mandat, ambii fiind acuzaţi de viol.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro