Cu ce poţi înlocui hârtia de copt? Soluţiile astea îţi vor salva toate delicateţile!

Probabil adesea lipsa hârtiei de copt ţi-a stricat planurile în ceea ce priveşte activitatea ta culinară de gospodină! Următoarele metode or să te salveze de fiecare dată când se mai întâmplă.

Hârtia de copt este cea care se aşează pe tavă ca preparatele să nu se lipească de tavă. Nu trebuie să fie confundată cu hârtia cerată sau cea pentru împachetat! Hârtia cerată se lipeşte de alimente fără niciun impediment!

Dacă n-ai hârtie de copt prin casă sau chiar ai vrea să faci puţină economie şi să renunţi la ea... Următoarele alternative te aşteaptă calde!


1. Grasimea şi făina, într-o tavă, sunt combinaţia fatală. Oricât de antiaderentă ar fi tava, unele aluaturi necesită hârtia de copt. E suficient să ungi tava cu grăsime şi să o tapetezi cu făină. Uleiul sau untura sunt perfecte. Evită untul, deoarece se poate arde dacă este ţinut pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Grăsimea trebuie întinsă peste tot, fie cu degetul, fie cu pensula. Aruncă apoi o mână de făină în tavă, lipit de stratul de ulei. Scutură mai apoi deasupra chiuvetei ca să nu rămâi cu făină în plus! După care, poţi aşeza aluatul fără nicio problemă în tavă.

2. Hârtia şi grăsimea sunt alternativa care te va salva dacă nu prea îţi face cu ochiul prima opţiune. Încearcă o hârtie maro simplă de împachetat sau chiar şi hârtie de scris, apoi unge bine cu grăsime, ulei sau untură.

Sursă foto: Hepta

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Magie în bucătărie, cu doar două lucruri. Cum speli ușor o sticlă greu de curățat

VIDEO / Şi-a legat un elastic de cap şi a început să facă minuni cu părul ei! După ce o să vezi imaginile o să încerci şi tu!

A slăbit MIRACULOS, continuând să mănânce DULCIURI! Dana Marijuana a mărturisit ce TRUC SIMPLU a ajutat-o să scape de kilogramele în plus


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro