Cum a fentat puşcăria poliţistul Marian Godină! Duşmanii îi poartă pică...

+2 click pentru
galerie

Cel mai haios poliţist din România are din nou motive să zâmbească, după ce şi-a demonstrat nevinovăţia într-un dosar penal în care era acuzat de fapte grave.

Agentul de circulaţie Marian Godină a fost dat în judecată de un braşovean pe care l-a amendat în urmă cu câţiva ani şi care consideră că atât poliţistul pamfletar, cât şi magistraţii care i-au judecat dosarul, au comis abuzuri. Recent, magistraţii au dispus: "Respinge cererea de repunere a cauzei pe rol ca nefondată. Admite în parte plângerea formulată de petentul Vlădău Gheorghe împotriva ordonanţei procurorului din 23.02.2017 dată în dosarul penal nr. 80/P/2016 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, confirmată prin Ordonanţa din 07.04.2017 dată în dosarul 32/II-2/2017 de către Procurorul General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov şi desfiinţează soluţia de clasare numai cu privire la intimatul Godină Marian şi numai cu referire la acuzaţiile de fals intelectual, prevăzută de art. 321 Cod penal, uz de fals, prevăzută de art. 323 Cod penal şi participaţie improprie la fals material în înscrisuri oficiale, prevăzută de art. 52 alineat 3 Cod penal raportat la art. 320 alineat 1 Cod penal. Trimite cauza procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov pentru completarea urmăririi penale, în ceea ce priveşte acuzaţiile de fals intelectual, prevăzută de art. 321 Cod penal, uz de fals, prevăzută de art. 323 Cod penal şi participaţie improprie la fals material în înscrisuri oficiale, prevăzută de art. 52 alineat 3 Cod penal raportat la art. 320 alineat 1 Cod penal, aduse intimatului Godină Marian. Respinge, ca nefondată, plângerea formulată de petentul Vlădău Gheorghe împotriva ordonanţei procurorului din 23.02.2017 dată în dosarul penal nr. 80/P/2016 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, confirmată prin Ordonanţa din 07.04.2017 dată în dosarul 32/II-2/2017 de către Procurorul General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, în ceea ce-i priveşte pe intimaţii Bogdana Maruşca, Aurica Voinescu, Andreea Oncioiu, Silviu Oprea, Cătălina Nistor, Laura Mincu, Grădişteanu Daniel şi a persoanei neidentificate - juristul IPJ Braşov şi menţine ordonanţele atacate în ceea ce priveşte soluţiile adoptate cu privire la acuzaţiile aduse acestor intimaţi. În baza art. 275 alineat 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă".

Proces cu un fiu de milionar

Nu este prima dată când "băieţii buni" îi pun gând rău lui Marian Godină. Agentul a fost dat în judecată şi de o beizadea din Braşov, fiul unui afacerist celebru. Băiatul de bani gata, care a avut o relaţie de lungă durată cu Sylvia (ex-A.S.I.A.), a fost "premiat" cu un dosar penal de agentul Godină în perioada în care visa să o ducă la altar pe frumoasa blondă. Revoltat, fiul de şmecher i-a dat în judecată pe poliţiştii care l-au trimis în faţa procurorilor - Marian Godină şi Alin Dubit. Instanţa a constatat, însă, că oamenii legii procedaseră corect şi a dispus: "Respinge recursul declarat de petentul B.R.C. împotriva sentinţei penale nr. 355/25 iunie 2009 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro