Cum a fost ratată capturarea unuia dintre cei mai căutaţi interlopi! S-a dus la bancă să-şi vândă casa, funcţionarii l-au recunoscut, iar lucrurile au luat o turnură neaşteptată!

Unul dintre cei mai căutaţi interlopi din România a fost la un pas să fie prins după ce a fost recunoscut de funcţiunarii unei bănci din Bucureşti, însă angajaţii sucursalei bancare nu au ştiut cum să procedeze, iar lucrurile au scăpat de sub control.
Potrivit unor surse din Poliţie, la începutul acestei săptămâni, la o sucursală bancară din Capitală s-au prezentat doi bărbaţi, pentru o tranzacţie imobiliară. Unul dintre aceştia vindea un apartament pe bulevarul 1 Decembrie, în timp ce al doilea plătise deja avansul şi aştepta ca banca respectivă, care îi aprobase un credit, să vireze banii în contul vânzătorului. Ceea ce părea o simplă formalitate s-a transformat într-o adevărată aventură în momentul în care vânzătorul locuinţei a dat buletinul pentru ca reprezentanţii băncii să-i deschidă un cont pentru a-i vira banii. Atunci, funcţionarii au verificat numele acestuia într-o bază de date privată a băncii, în care figurează numele escocilor care au avut probleme cu legea, dar şi interlopi cunoscuţi.
Astfel, angajaţii au aflat că tocmai se pregătesc să deschidă cont liderului clanului Caran, urmărit general. Aceştia au refuzat să efectueze tranzacţia, dar au ezitat să anunţe Poliţia. Bărbatul şi clientul său au ieşit în grabă, iar cumpărătorul a revenit câteva ore mai târziu însoţit de o bătrână care avea pe numele ei o procură prin care avea dreptul să vândă apartamentul. În faţa acestei noi "provocări", reprezentanţii băncii l-au anunţat pe client că tocmai i-a fost anulat creditul şi nu va mai primi niciun ban. Poliţiştii au declanşat o anchetă şi încearcă să-l prindă pe temutul interlop dat în urmărire generală.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro