Cum a umilit autorităţile bărbatul care le-a scos pe podium pe surorile Gabor!

Dănuţ Pârvan "Dyandy", creatorul de modă care a devenit celebru după ce le-a scos pe catwalk pe surorile Gabor, dar şi după ce numele lui a apărut într-un scandal sexual de proporţii, a reuşit să umilească autorităţile.
"Dyandy" a câştigat, în urmă cu două zile, un proces deschis împotriva sa de ANAF şi de lichidatorul judiciar al firmei pe care a deţinut-o până în momentul arestării. Judecătorii au considerat că apelurile declarate acestea împotriva pârâtului Dănuţ sunt nefondate, sentinţa fiind definitivă. Creatorul mai are şi alte probleme juridice, el fiind dat în judecată de una din cele mai cunoscute bănci din România, pentru o datorie de peste 780.000 de franci elveţieni. În acel dosar, judecătorii au încuviinţat "executarea silită în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare". În plus, magistraţii au "autorizat creditorul să treacă la executarea silită" pe întreg teritoriul ţării. Culmea, necazurile creatorului de modă nu sunt cauzate de un împrumut pe care el l-a luat. Ci de unul pe care, împreună cu soţia lui, l-a garantat. Dyandy este acum obligat să acopere 781.837 de franci elveţieni, reprezentând creditul restant, dobânda restantă, comisioanele  şi penalităţile aferente. În vizorul executorilor, s-a aflat deja casa din Sectorul 4 a creatorului de modă evaluată la aproape 300.000 de franci elveţieni, adică aproape 1.1 milioane de lei. 
Condamnat pentru proxenetism
Creatorul de modă - pentru care au defilat "în vremurile bune" ale acestuia surorile Monica şi Ramona Gabor - a fost trimis în judecată pe 6 noiembrie 2009, pentru proxenetism. Dănuţ Pârvan a fost arestat pe 13 august 2009, după ce poliţiştii şi procurorii bucureşteni au strâns probe care aratau că acesta avea un bordel, în care filma partidele de amor ale clienţilor. Alături de creatorul de modă "Dyandy" Dănuţ Pârvan, au fost prezentate judecătorilor şi două dintre prostituatele pe care le punea la dispoziţia clienţilor. Din verificările făcute de anchetatori a reieşit că imobilul transformat în salon de masaj erotic nu îi aparţine lui "Dyandy" Dănuţ Pârvan, ci unei alte persoane. El a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro