Cum arată bebelușul unic în lume! Părinții lui au dezvăluit prima fotografie cu el

Părinți copilului unic / foto: Facebook

Doi tineri din Ecuador fac istorie cu povestea lor de dragoste neobișnuită, unică în lume. Diane Rodriguez și Fernando Machado așteaptă un copil peste numai o lună.

Diane a dat atunci vestea că iubitul ei, care este transexual, așteaptă primul lor copil. Tânăra și Fernando sunt un cuplu din anul 2013, după ce s-au cunoscut pe rețelele sociale.

Fernando este născut în Venezuela femeie, dar s-a mutat în Ecuador pentru a locui cu iubita lui. Diane s-a născut băiat, iar în anul 2013 a devenit prima persoană transexuală care a candidat pentru Congres.

Peste numai o lună, cei doi vor avea un băiețel și numără zilele până la momentul cel mare. Fernando a postat pe pagina ei de socializare o fotografie cu ecografia micuțului.

Cei doi au dezvăluit că au conceput copilul natural, de vreme ce niciunul dintre ei nu a renunțat încă prin operație la organele sexuale.

„Trăim ca bărbat și ca femeie. Procesul pentru a ajunge acolo este unul complex pentru noi. Eu sunt o femeie transgender, iar Fernando este un bărbat transgender”, a spus Diane pentru Daily Mail la momentul în care au făcut anunțul că vor deveni părinți.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro