Cum îl ierți după ce te-a înșelat?

Sursa foto Arhiva

Fiecare femeie, fără excepție, se confruntă la un moment dat în viață cu situația în care are impresia că partenerul a înșelat-o sau chiar este pusă direct în fața faptului împlinit. însă, de multe ori, ruperea relației  sau a mariajului în baza acestui motiv nu este cea mai bună soluție.

Din ce în ce mai mulți psihologi susțin că femeile sunt mult mai afectate de  separare în cuplu decât de a conștientiza că au fost înșelate. Explicația  acestui lucru pare să fie cât se poate de simplă: dacă o femeie se desparte de partenerul ei după ce acesata a înșelat-o, simte că a pierdut în totalitate o  luptă. Dacă reușește însă să treacă peste moment, deși este foarte greu, și  să rămână alături de partener, simte că a ieșit triumfătoare din această grea încercare.
 
Așadar, în cazul în care este infidel, cea mai bună soluție este să  respecți câțiva pași care te vor pune pe picioare și care îți vor reda cu siguranță încrederea în sine.  Dacă înțelege de ce te-a înșelat acesta este primul și cel mai greu pas. Presupune să te forțezi să gândești la  rece și să îți dai seamă care sunt motivele pentru care bărbatul tău a ales să  aibă relații cu altă femeie. Motivele pot fi multe: a avut o slăbiciune pentru 
acea femeie, femeia respectivă i-a luat mințile, a dorit să se răzbune, a dorit  să trăiască intens, etc. Oricare ar fi fost motivul, un lucru este cert:

Cauza  acestei manifestări ești în special TU! Studiile arată că bărbații nu sunt  programați să fie infideli. însă, dacă așteptările nu le sunt împlinite, este  foarte posibil să caute ce le lipsește în altă parte. odată ce ai înțeles acest  lucru, poți privi întreagă situație și din punctul lui de vedere. însă, dacă pur și  simplu nu are ce să-ți reproșeze și a fost infidel din prostie, ar fi bine să îți dai  seamă că nu ai ce caută cu un astfel de om.
 
Continuarea pe Lyla.ro

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / George, iubitul Andreei Bălan, în ipostaze tandre cu o altă femeie

VIDEO / George, iubitul Andreei Bălan, în ipostaze tandre cu o altă femeiefacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro