Cum îşi maltrata copilul "impresarul" Aurei Urziceanu! Violatorul Muşetescu, acuzat de propria mamă că îşi teroriza şi înfrigura băiatul!

+2 click pentru
galerie

Radu Muşetesc împreună cu fiul său

"Impresarul" Aurei Urziceanu loveşte din nou. După ce a fost acuzat de viol şi s-a autointitulat impresarul artistei Aurei Urziceanu, mama lui Radu Muşetescu iese în faţă cu detalii şocante.

În urmă cu câteva zile, "impresarul" Aurei a fost arestat, fiind acuzat că a violat două tinere. Nu oricum, ci împreună cu un prieten. De parcă nu era destul, Radu Muşetescu se pare că a filmat orgia. De la demascarea "PR-ului" artistei, informaţii din ce în ce mai şocante ies la iveală. Mama lui Radu Muşetescu a fost martor în procesul de divorţ pe care fiul acesteia îl are cu soţia sa.

Aceasta a declarat sub jurământ că atât nepotul ei, fiul lui Radu, cât şi soţia acestuia erau încuiaţi cu lacătul în casă de fiecare dată în care "impresarul" părăsea locuinţa. De câte ori copilul cădea, fiindcă abia începuse să meargă, ţipa la el că îi strică parchetul. Mai mult decât atât, în perioada în care soţia lui Radu abia născuse, era lăuză, o punea să care ligheane cu apă, iar acesteia i s-a declanşat o hemoragie.
Conform declaraţiei mamei autointitulatului impresar, acesta a avut o atitudine necorespunzătoare chiar şi faţă de mama lui, îi trimitea ameninţări prin telefon.

Nora şi nepotul acesteia au locuit cu Radu şi mama lui de când a rămas însărcinată şi până în luna a şasea de sarcină. În această perioadă Radu şi-a bătut de nenumărate ori soţia cu bestialitate, chiar în faţa mamei. De multe ori copilul era martor la aceste bătăi.
În urma acestor bătăi la care micuţul a asistat, se pare că a fost consultat de specialişti în autism care au decis că reacţia copilului faţă de violenţă s-a manifestat prin închiderea acestuia într-o lume proprie.

Deşi mama lui Radu nu a asistat la nicio violenţă faţă de micuţ, când nora sa a plecat de acasă cu copilul, acesta avea buza spartă.
Pe lângă traumele fizice şi psihice pe care familia lui Muşetescu le-a trăit, în timpul iernii trebuiau să suporte un frig năprasnic pentru că individul îşi ţinea soţia şi propriul fiu într-o cameră încălzită cu calorifer electric. În cazul în care soţia sa voia să îl scoată pe micuţ la plimbare, acest lucru le era strict interzis. De multe ori aceştia erau nevoiţi să aştepte să plece de acasă, ca să poată ieşi în parc.

În februarie 2012 soţia lui Radu a părăsit căminul conjugal împreună cu cel mic, deoarece "impresarul" a ameninţat-o că în cazul în care nu dă zăpada de pe casă îi va omorî pe amândoi. Se pare că mama violatorului se declară mulţumită de felul în care este îngrijit copilul la domiciliul norei şi se pare că cel mic râde şi este extrem de liniştit, lucru care nu se întâmpla în locuinţa din Pantelimon.

Sfâşiată de durere, femeia declară că nu este în relaţii de duşmănie cu fiul ei, dar că este nevoită să suporte consecinţele comportamentului acestuia.

Citeşte şi:

VIDEO De câţi miliţieni e nevoie ca să sperii un fotograf? Alertă de gradul zero din cauza unui...hamac!

A.G

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro