Așa îți dai seama că are o „sculă”... MICĂ

 

Ai pus ochii pe un tip cu care vrei să ai o relație?! Cu toții știm că zicala <<mărimea nu contează>> nu se prea aplică şi, probabil, a fost inventată de cei care nu prea au ce ascunde în pantaloni, aşa că, pe lângă alte aspecte importante cum ar fi educaţia, comportamentul sau alte trăsăturile fizice, sexul contează la fel de mult.

Iată cum poţi afla că are penisul mic, fără să îl dezbraci!

1. Ego-ul lui este cât casa şi ar trebui să-i mulţumeşti că te-a remarcat?
Iubeşte opulenţa, se crede buricul pământului, pentru el nu s-a inventat cuvântul modestie şi, dacă poate, îşi cumpără cea mai scumpă maşină, cel mai şmecher telefon mobil? Ei bine, viaţa excentrică şi de lux pe care o duce nu este decât o prelungire a organului sexual mic, mic, mititel... De fapt, ce să mai, să o spunem pe aia dreaptă: bărbaţii cu penisul mic sunt de fapt nişte Pechinezi cu aere de Pitbull.

2. Excelează la sexul oral
Ei bine, da! Nu se laudă cu ce are în pantaloni, dar la sex oral e campion! Trebuie să iasă şi el învingător pe un... front, nu!? Aşa că, acolo unde nu poate cu organul genital, poate cu cel din cavitatea bucală să îţi ofere plăcere.

3. Nu vorbeşte niciodată despre penisul lui şi crede că mărimea nu contează
Dacă nu are despre ce să vorbească, ce ar putea spune?! Bărbaţii nu vorbesc niciodată despre penis, dacă nu se mândresc cu ce au în pantaloni. Aşa că, dacă eşti genul de persoană care pune preţ pe sex cu un dotat, fugi mâncând pământul dacă tipul pe care ai pus ochii foloseşte expresia <<Mărimea nu contează>>! Altfel, pregăteşte-te pentru o dezamăgire în pat!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest