Cum să cucereşti o femeie - sfaturi de la o lesbiană

foto: hepta

Femeile sunt o necunoscută eternă pentru bărbaţi. Misterioase, jucăuşe, sensibile, complexe - ar spune ele, complicate - susţin ei. Să cucereşti o femeie îţi poate părea unerori o cauză pierdută, dar s-ar putea să renunţi chiar atunci când o aveai, doar pentru că nu ai ştiut să o "citeşti".

Iată cum să cucereşti o femeie - 5 sfaturi de la o lesbiană:

1. O femeie nu e bere, ea e vin - ca să înţelegeţi mai bine, o să vă expun o metaforă. Tu eşti bere. Berea are gust bun, se bea uşor. O poţi da bea repede, dând sticla peste cap în timp ce te uiţi la un meci de fotbal cu şeful tău.

Femeia, pe de altă parte, e vin. Vinul este catifelat şi moale. Dacă uiţi sticla deschisă peste noapte devine amar şi îi dispare aroma. Însă dacă îl bei rapid te vei ameţi şi vei fi pedepsit cu o mahmureală de toată frumuseţea a doua zi dimineaţă. Soluţia este moderaţia: nici prea repede, nici prea încet.

2. Nu te descuraja atunci când vrei să cucereşti o femeie, dar ai senzaţia că totul e în zadar. Cucerirea unei femei este ca atunci când eşti în junglă, la vânătoare. Nu te descuraja dacă-ţi lipseşte maceta. Ea ar putea fi evazivă, sfiosă, misteriosă. Dacă te place, nu va sări pe tine. Ea va încerca să pară total dezinteresată de tine. Te poate face chiar să crezi că te urăşte. Nu te descuraja. Luptă pentru ea! Treci la atac şi întreabă-o dacă vrea să ieşiţi împreună. Nimic nu este mai sexy decât să întrebi o fată: "Pot să te sărut?"

3. Nu lua tot ce spune de bun. Doar pentru că spune că se simte bine singură şi că nu-şi doreşte o relaţiem nu înseamnă că este şi adevărat. Aici, este întotdeauna un mesaj subliminal. Urmăreşte-i limbajul trupului. Corpul nu minte niciodată. Dacă el îţi spune că vrea să fie singură, însă îşi muşcă buza de jos, atunci minte. Vrea să rămâi şi să-i spui că totul va fi bine.

4. Fiecare gest, cuvânt sau privire înseamnă ceva. Dacă o femeie nu îţi răspunde la mesaje imediat atunci înseamnă că vrea să se joace cu tine, să te tachineze jucând cool.

5. Joacă inteligent. O femeie îşi doreşte alături de ea un bărbat care să ştie să o incite

sursa: elitedaily.com

Citeşte şi:

Semne că relaţia de cuplu e stabilă şi că are perspective de viitor

4 strategii de aplanare a certurilor în relaţia de cuplu

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro