Cum să deosebești ketchup-ul făcut din roșii de cel făcut din chimicale - nu toată lumea știe asta
Publicat pe 31.10.2017 la 23:12 Actualizat pe 31.10.2017 la 23:23
Ketchup-ul este printre sosurile preferate de multe persoane, mai ales alături de cartofii prăjiți pe fugă din lipsă de timp.
Ketchup-ul este printre sosurile preferate de multe persoane, mai ales alături de cartofii prăjiți pe fugă din lipsă de timp.
Trebuie să recunoști, aproape orice fel de mâncare, cu puțin ketchup, are gust mai bun! Ei bine, de multe ori ceea ce avem în frigider nu este produs din roșii, ci din chimicale, scrie BrightSide. De multe ori se folosesc ingrediente și mai ieftine decât roșiile, diverși factori care să crească vâscozitatea lichidului, sos de mere, aditivi și coloranți.
Vezi pe AntenaStars.ro ce diferențe sunt între sosul produs chimic și cel fabricat din roșii!
A.C.