Cum să păstrezi fructele și legumele proaspete mai mult timp! Totul este super simplu
Publicat pe 25.02.2017 la 19:15 Actualizat pe 25.02.2017 la 19:17
Dacă și voi vă numărați printre persoanele care doresc ca fructele sau legumele pe care le cumpără să se păstreze proaspete mai mult timp, noi vă dezvăluim mici trucuri. Până acum alimentele pe care le consumați se stricau și ajungau în coșul de gunoi în câteva zile după ce le cumpărați.
Dacă și voi vă numărați printre persoanele care doresc ca fructele sau legumele pe care le cumpără să se păstreze proaspete mai mult timp, noi vă dezvăluim mici trucuri. Până acum alimentele pe care le consumați se stricau și ajungau în coșul de gunoi în câteva zile după ce le cumpărați.
Prima regulă este să nu spalați nimic înainte să le depozitați.Deși poate suna puțin ciudat, nu trebuie să spălați fructele și legumele înainte să le puneți în fructieră sau în frigider. Spălându-le se îndepărtează protecția naturală a lor împotriva mucegaiului și a putrezelii.
Fructele și legumele trebuiesc depozitate în locuri uscate. Un mic truc este să puneți servețele de bucătărie în recipientul în care vor fi depozitate acestea.
Legumele precum ardeii grași, castraveții și roșiile trebuie ținute la temperatura camerei. Dacă aceste legume se bagă în frigider se vor veșteji foarte repede.
D.S.