Cum să prepari cei mai buni cârnați de casă! Până acum greșeai în acest punct
Publicat pe 03.12.2016 la 18:15 Actualizat pe 03.12.2016 la 18:18
Foarte mulți oameni consideră că cei din comerț nu sunt atât de gustoși precum cei pe care îi fac în casă. Drept urmare, vă spunem mai jos cum puteți face cei mai gustoși cârnați de casă.
Foarte mulți oameni consideră că cei din comerț nu sunt atât de gustoși precum cei pe care îi fac în casă. Drept urmare, vă spunem mai jos cum puteți face cei mai gustoși cârnați de casă.
Pentru cârnații tradiționali ai nevoie de carne de porc (fleică, pulpă, burtă, ceafă și altele). Mai ai nevoie de intestine subțiri de porc sau de oaie și de condimente: sare, cimbru, boia de ardei iute, usturoi. Carnea de porc se spală și apoi se trece prin mașina de tocat. Se amestecă pe urmă cu toate condimentele. Atenție! Forte mulți oameni greșesc și pun prea multe condimente.
Intestinele se curăță de grăsime, dacă este cazul, se spală cu apă și oțet, pentru a elimina mirosul neplăcut, apoi se întind și se suflă prin ele. Se așază un cap al intestinului pe pâlnia mașinii de tocat, iar carnea se pune în mașină si apoi se umplu cârnații, conform retetepractice.ro.
E foarte simplu! Spor la treabă!
R.P.