Cum să prepari CORECT și SĂNĂTOS cea mai fragedă şi aromată slăninuță pentru masă de Crăciun
Publicat pe 15.12.2015 la 18:10 Actualizat pe 15.12.2015 la 18:09
Mai este foarte puţin timp până la Crăciun, iar multe dintre gospodine au început deja pregătirile pentru masa de sărbătoare. Mai ales că anumite preparate au nevoie de ceva mai mult timp de pregătire.
Mai este foarte puţin timp până la Crăciun, iar multe dintre gospodine au început deja pregătirile pentru masa de sărbătoare. Mai ales că anumite preparate au nevoie de ceva mai mult timp de pregătire.
Slăninuţa fiartă cu usturoi şi pudră de boia este una dintre cele mai populare reţete în Transilvania şi nu lipseşte de pe masa de Crăciun. Dacă este preparată în mod corect, îşi pierde din conţinutul de grăsime şi devine fragedă şi aromată. Pentru a afla cât de simplu se prepară slăninuţa de Crăciun, citeşte continuarea aici.
Foto: Hepta