Cum să scapi de vergeturi în doi paşi şi trei mişcări! Cea mai simplă şi eficientă metodă pentru a avea un trup de invidiat în cel mai scurt timp

Sursa foto: Secretele.com

Visul oricărei femei este, fără doar şi poate, să aibă o siluetă de invidiat, însă apariţia vergeturilor este o problemă uriaşă pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos care au născut ori care au pierdut mai multe kilograme. Tocmai de aceea, îţi propunem un truc eficient pentru a scăpa de acestea rapid.

Conform secretele.com, ai nevoie de o folie de plastic şi puţină loţiune cu alge marine, conform secretele.com. Aşadar, pentru a avea un trup de invidiat, în fiecare seară, înainte de culcare, aplică loţiunea cu alge marine pe zona abdomenului, după care înveleşte-te în folie de plastic şi tifon, dar nu foarte strâns, că să nu te deranjeze în timpul somnului.

Reia procedeul în fiecare seară, iar în scurt timp vei constata că vergeturile vor dispărea şi, mai mult de atât, vei pierde cel puţin şase centimetri în jurul taliei.

Pentru ca efectele să fie vizibile optează pentru împachetare cu alge marine, care elimină şi excesul de apă din corp. Atât folia de plastic, cât şi tifonul încurajează transpiraţia, iar algele marine o absorb pe timpul nopţii.

Citeşte şi:

Ieftin, rapid şi eficient! Cum foloseşti ceapa pentru reducerea vergeturilor

FĂ ASTA şi NU O SĂ AI NICIODATĂ VERGETURI!

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro