Cum să-ţi storci un coş fără să laşi urme? E simplu ca o aruncătură de ac!

Acneea e o problemă pe care mulţi oameni o întâmpină şi este cauza a zeci de complexe grav dăunătoare personalităţii.

În mod normal şi natural, nici măcar nu ar treui să-l atingi. Dacă te tentează şi gândul unei cicatrici nu te sperie, atunci ar trebui să începi să-l storci aşa cum va urma!

În primul rând trebuie să ştii că majoritatea coşurilor sunt diferite. Începe prin a te spăla pe mâini şi apoi pe faţă. Gândeşte-te că toţi germenii pe care îi "ţii de mână" vor încerca să-ţi ruineze încercarea de a-ţi curăţa faţa.

Ia apoi o lumânare şi un ac pentru aţă. Trece acul prin flacără şi asigură-te că e sterilizat. Dezinfectează-ţi coşul cu puţin alcool. Curăţă-ţi întreaga faţă cu alcool ca să ţii tot pericolul departe.
Acum e acum! Aşează gaura prin care aţa ar trebui să intre chiar în jurul coşului sau pe coş. Încearcă să-l ţii drept pe piele şi să nu-ţi înţepi coşul, altfel vei sângera şi asta nu e un lucru bun. După ce totul a ieşit, pune-ţi arătătorul pe fiecare parte a coşului dar încearcă să nu storci, ci să apeşi în jos.

În cazul în care încerci să-l storci şi nu iese nimic, probabil nu e gata să iasă! Ai răbdare cu el, poate fi unul dintre cei timizi.

După ce ai rezolvat totul, curăţă din nou cu vată, apoi spală-te pe faţă!

Sursă foto: Youtube

A.C.

Citeşte şi:

Nu reuşeşti să scapi de ACNEE? Încearca această MASCA FABULOASĂ şi vei uita că ai avut vreodată COŞURI pe faţă

VIDEO / Imagini absolut dezgustătoare! A ajuns în faţa medicilor cu un chist în cap. Ce a urmat a oripilat lumea întreagă

VIDEO / Nimeni nu a putut să se uite până la sfârşit! Părea un PUNCT NEGRU în piele, însă ce a ieşit este greu de imaginat!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro